miercuri, 25 februarie 2009

HI5


  • Ce este hi5?
Hi5 este un site tip retea sociala unde poti cunoaste si interactiona cu oamenii, iti poti construi o retea sociala , adica poti sa iti faci prieteni noi adaugandu-i in lista ta de prieteni 

  • Ce este FaceBook?
FaceBook este un site unde poti intalni prieteni, oameni care au aceleasi interese ca si tine, FaceBook este o retea sociala online.
  • Ce este MySpace?

MySpace este un site de socializare foarte popular care oferă utilizatorilor posibilitatea creării unei reţele internaţionale de prieteni, profiluri personale, bloguri, grupuri, fotografii, muzică şi videoclipuri. Sediul MySpace se află în Beverly Hils,California,Statele Unite.MySpace este deţinut de compania media News Corporation.

Statistici:

Dupa statistici aproximativ 3.69% din utilizatorii de internet au cont la hi5 ceea ce este o valoare extrem de ridicat.
hi5 este cel mai popular in America de Sud - Mexic, Brazilia, Ecuador, Costa Rica si in Europa de Est - Romania, Cypru, Grecia si alte tari, in celelalte tari: America, Germania, Anglia este lider de piata MySpace si FaceBook.
Dupa statistici,cei mai multi romani isi fac cont pe Facebook in ultima vreme,
cresterea e semnificativa, chiar daca numarul de utilizatori Facebook e insignifiant in comparatie cu cei peste doua milioane de romani care au cont pe Hi5.

Parea mea despre hi5:
De cate mii de ori mi-am pus intrebarea asta... Chiar nu pot intelege cu ce atrage acest "Hi5" atatea persoane. E atat de interesant sa iti pui poze in album si sa scri cate ceva despre tine? Unii spun ca Hi5-ul este un mod de a te cunoaste mai bine. Dupa parerea mea, daca vrei sa cunosti pe cineva cu adevarat, nu o poti face cu aceasta metoda. Unele dintre aceste persoane de pe Hi5 par a fi normale fara nimic iesit din cumun, dar altele sunt cele mai ciudate specimene pe care de aparitie, nu de disparitie. Cu toate astea vreau sa va spun ca am si eu Hi5 dar nu sunt disperata ca altii,sa-mi pun mii de poze,sau cum pun uni, idecente. Mi-am deschis Hi5-ul cand mi-am pus net si cand am vazut ca e "la moda".Mai intru din cand in cand pe el,pentru a ma amuza de prostia unora. Cat despre celelate doua site-uri,am auzit de ele da nu am cont pe nici una.