miercuri, 17 decembrie 2008


Draga mosule,

Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atat de multa vreme,cam de 12 ani,defapt eu cu mana mea am scris o singura data,restul imi scria mama.Invatasem sa scriu cu litere de tipar,si daca ma incurcam,strigam tare de tot:”Mamica,ala cu burta in colo e d sau b?” …Si stiu c-am scris o foaie mare,mare.De data asta nu-ti voi cere nici,papusa cu carucir,nici ursuletul de plus Panda,nu stiu ce sa-ti cer,ti-as putea cere iubire,ti-as putea cere pace si ti-as putea cere bine.Dar asta nu sta in puterea ta,Mosule.Asta sta numai in noi.O singura raza de lumina ar putea aduce toate astea…O raza de lumina ce i-ar putea face pe toti sa fie un pic mai buni.
Ti-as putea cere sa-l am pe el langa mine,dar poate ca locul lui nu e aici.Atunci,ti-as putea cere doar sa-l stiu mereu aproape,sa am un punct de sprijin atunci cand imi fuge pamantul de sub picioare,si doar sa-i pot privi ochii si sa-mi revin cat de cat,si sa revin pe linia de plutire,dar stiu ca asta o voi avea.
Nu cer viata lunga. Nu mi-o doresc. Vreau in schimb o viata mai plina si mai de calitate. Nu cer oameni mai buni. Vreau sa devin eu unul si sa generez aceeasi dorinta in ceilalti. Nu vreau sa schimb lumea. Vreau sa pot construi o lume a mea, cu oameni, dar o lume mai buna, mai confortabila, mai placuta. Si te mai rog ceva….. Daca totusi voi ajunge sa imbatranesc, vreau sa imbatranesc frumos pastrand pe chip lumina acelei nopti in care voi fi fost inger.Si-atunci,ce-mi ramane mie sa-ti cer,Mosule?decat sanatate si intelepciune.

Te astept Mosule...
Andreea